Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

We-Vibe vibratorius Salsa

Prekės ženklas: We Vibe
2 atsiliepimai
4.00 2
72.12 € 63.43 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Abejingų nepaliekantis inovatyviausias mini vibratorius rinkoje, galintis pasiūlyti galingas ir geidulingas vibracijas. Įkraunamas ir visiškai atsparus vandeniui.

Kompaktiškas ir švelnus

Vibratorius Salsa ypatingai patiks poroms, kuriose vibratorius skirtas meilės žaidimams. Jo aptakios formos yra švelnios Jūsų kūnui, gali naudoti tiek moteris, tiek vyras.

Įkrautas vibratorius nepailsta valandų valandas

Galingas, atsparus vandeniui vibratorius nepailsdamas pasiūlys įvairius vibracijos režimus, kad išsirinktume suteikiančius daugiausia malonumo. Jis nepailsdamas vibruoja net 2 valandas, o įkrovimas yra daug greitesnis nei kitų.

Visiškai saugus Jūsų kūnui!

Kaip ir kiti we-vibe gaminiai Salsa yra pagamintas iš visiškai kūnui saugios medicinos pramonėje naudojamos medžiagos, todėl jis tausoja ne tik Jūsų kūną, bet ir gamtą.

Ypatybės:

Klasikinio stiliaus, puiki spalva;

- Galingas, bet tylus;

- Atsparus vandeniui;

- 2 valandos žaidimų po 1 įkrovimo;

- Kraunamas 90 minučių;

- Puikiai tinka keliaujančioms;

Matmenys:

Skersmuo: 16 mm;

Ilgis: 80 mm;

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • kelionese pats tas :)
      Keliaujanti
    • Keliajančioms moterims tikrai labai tinkamas zaisliukas, net itin mazas. O ir pliusas, kad nereikia rupintis baterijomis, ikrauni ir megaujiesi malonumais.
      Wega
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.