Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Metalinių varpos žiedų rinkinys

0 atsiliepimų
16.80 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Metalinis varpos žiedas - skamba kiek agresyviai. Tai itin kietas, tvirtas, nelankstus ir netamprus, tačiau įgudusiam vyriškiui, tai ir didžiausią malonumą teikiantis žiedas.

Metalinių varpos žiedų rinkinį sudaro 3 klasikinio storio, skirtingų dydžių žiedai. Jei pirmą kartą bandote metalinius žiedus, pradėkite nuo didžiausio. Po ranka turėkite silikono pagrindo lubrikantą arba aliejinį tepalą, kad galėtumėte gausiai aptepti varpą ir sėklides. Vadovaukitės metodu - pirma sėklidės. Palengva prakiškite pro žiedą vieną, tuomet antrą sėklidę, galiausiai varpą. Kai įgusite naudotis didžiausiu žiedu, būsite pasiruošęs išmėginti vidutinio dydžio. Prireiks kiek laiko, kol sugebėsite naudotis mažiausiu.

Dėmesio! Nepervertinkite savo sugebėjimų, nepradėkite nuo mažiausio žiedo, nes galite pažeisti varpą, išsigąsti ir nebenuimti žiedo.

Žiedų vidinis skersmuo: 5 x 4,5 x 4 cm.

Sudėtyje nėra nikelio.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.