Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Amour vibratorius Dual G

Prekės ženklas: Jopen
1 atsiliepimas
5.00 1
79.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

JOPEN yra aukščiausios kokybės prekės ženklas, siūlantis specialiai moterims sukurtus produktus, teikiančius malonumą, lepinantį jusles. Jame derinami aptakios formos siluetai ir novatoriškos funkcijos, sukuriant intymios prabangos įspūdį ten, kur jo norisi. Prekės ženklas siūlo įvairias dailaus dizaino kolekcijas, viskas pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, tokių kaip šilkinio švelnumo silikonas, ir ergonomiškai sukurta intensyviam jausminiam ir seksualiniam pasitenkinimui.

Elegantiškai suprojektuotas, siekiant suteikti Jums kuo daugiau džiaugsmo, leisti mėgautis prabanga ir grynu malonumu, kurį pasieksite. Pagamintas iš silikono, ši medžiaga greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, nesukelia alergijų, neturi jokio kvapo. Du motorai, ergonomiška forma, leidžianti pasiekti maksimalų malonumą. Pagrindas tiesus, galvutė atsikišusi ir lenkta, specialiai pritaikyta G taškui. Atšakėlė atsiduria ant klitoriaus ir audringai jį virpina, todėl dviguba stimuliacija užtikrina dvigubą malonumą!

7 vibracijos funkcijos ir 5 greičiai kiekvienai iš funkcijų. Norėdami įjungti / išjungti vibratorių palaikykite širdelės formos mygtuką paspaudę 3 sekundes. Įkraunamas USB jungtimi, dėl to kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi vibratoriai. Raudona spalva reiškia, kad vibratorius kraunasi, balta spalva reiškia, kad jis jau įkrautas. Atsparus vandeniui, tinkamas žaidimams ne tik lovoje. Turi užrakinimo funkciją, kuri reiškia, kad galite eiti kur tik norite ir pasiimti asmeninį malonumą kartu su savimi.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas

Bendras ilgis: 18 cm

Skersmuo: 3,75 cm

Funkcijos: 7 vibracijos režimai / 5 greičiai / užrakinimo funkcija

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 2 valandos

Veikimo laikas: 40 minučių

Spalva: rožinė

Atsparus vandeniui

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Vienas geriausių mano turėtų vibratorių! Labai galingas, paviršius švelnus, daug funkcijų, be to, puikus dydis.
      Jonė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.