Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinis kaištis Įkarštis

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
74.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

CalExotics kompanija per pastarąjį dešimtmetį nuosekliai žmonių fantazijas verčia į realybę. CalExotics įkūrėja ir savininkė Susan Colvin skiria neprilygstamą dėmesį detalėms, sukurė California Exotic Novelty prekės ženklą, kuris yra sinonimas su Quality Adult Toys. Prekės dailaus dizaino, funkcionalios ir itin vertinamos dailiosios lyties atstovių.

Klasikinio dizaino vibruojantis analinis kaištis, pagamintas iš silikono, dėl to yra švelnus ir malonus odai, greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų. Viršūnė smaila, į apačią platėja, taip užtikrindamas saugią skverbtį. Valdomas mygtukais ant plačiosios dalies pado arba nuotolinio valdymo pulteliu, veikiančiu iki 5 metrų atstumu. 10 vibracijos funkcijų, kurios Jums suteiks nepamirštamų pojūčių. Užrakinimo mygtukas aktyvuojamas palaikius jį įspaustą 3 sekundes, taip turite galimybę saugiai jį pasiimti į kelionę ir nebijoti, kad šis įsijungs netinkamu metu. Įkraunamas ir atsparus vandeniui, dėl to ypač galingas ir ištvermingas, vos tik Jums panorėjus pasiruošęs pildyti fantazijas!

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 10,25 cm

Skersmuo: 3,25 cm

Vibracija: 10 funkcijų

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.