Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinis kaištis Išmanus (1.75 cm skersmens)

Prekės ženklas: Lovense
0 atsiliepimų
129.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Žaisliukas, nukelsiantis Jūsų lovos žaidimus į aukščiausią lygį. Nedidelis analinis kaištis, kurio ilgis 3,8  cm, o skersmuo – 1,5 cm, idealiai tiks pradedantiesiems. Pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, šis kaištis užtikrins, jog pojūčiai būtų tiesiog nepakartojami!

Žaisliukas vibruoja, todėl jūsų pojūčiai bus dar intensyvesni.

Šis kaištis – išmanus, gali būti valdomas telefonu, wi – fi arba bluetooth ryšiu, per bet kokį atstumą, todėl Jūsų žaidimai įgaus dar daugiau galimybių. Pakraunamas per USB, todėl nereikia rūpintis dėl baterijų, pasibaigusių pačiu netinkamiausiu laiku.

Žaisliukas turi specialias įrantas lubrikantui sulaikyti, todėl sunaudosite jo mažiau. Lengvai valomas, medžiaga itin higieniška, saugi ir sterili, todėl naudoti visiškai saugu.

Rekomenduojama valyti specialiu sekso žaislų valikliu ir naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas
Skersmuo: 1,75 cm
Ilgis: 3,8 cm
Vibracija: reguliuojama
Baterijos: įkraunamas USB
Spalva: juoda

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.