Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinis kaištis Širdelė (raudona)

Prekės ženklas: Lovetoy
1 atsiliepimas
5.00 1
31.90 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Nerkite į paslaptingą aistrų ir karštų malonumų sūkurį, su šiuo išskirtiniu analiniu žaisliuku. Kaištis, skirtas išangės ir analinės angos stimuliacijai suteiks itin intensyvius pojūčius.

Šis analinis kaištis aukštos kokybės, tinka tiek pradedantiesiems, tiek jau pažengusiems eksperimentuotojams. Pagamintas iš cinko lydinio, ši medžiaga pasižymi sterilumu, ant jos paviršiaus nesikaupia bakterijos, nemalonūs kvapai, lengvai valoma, saugi kūnui, nesukelia alergijų. Be nikelio. Kaiščio forma aptaki, smailėjanti, todėl jį paprasta įterpti, nesukelia diskomforto.

Žaisliukas itin elegantiškas ir dailus, dekoruotas širdelės formos žėrinčiu kristalu. Supakuotas dailioje dėžutėje, taip pat pridėtas velvetinis laikymo maišelis – puiki idėja pikantiškai dovanai.

Rekomenduojama naudoti kartu su analiniais lubrikantais, valyti antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: cinko lydinys
Ilgis: 8 cm
Skersmuo: 3,3 cm
Spalva: sidabro, raudona
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai dailus ir patogus, nors ir mažas, bet stovio šiek tiek turi :) Labai patiko jausmas palaikius po šaltu vandeniu :)
      T
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.