Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Analinis vibratorius Nuo (purpurinis)

1 atsiliepimas
5.00 1
139.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Analinis vibratorius porelėms, turintis du motoriukas, iš kurių vienas skirtas vidinei stimuliacijai, kitas tarpvietei. Gali būti naudojamas tiek vyrų, tiek moterų, todėl puikiai pravers intymiuose porų žaidimuose. Šis vibratorius suteiks maksimalų malonumą, taip pat idealiai pritaikytas prostatos masažui. Naudojant jį sekso metu pajusite dar didesnį malonumą nei įprastai. Vibratorius Nuo turi rašiklio formos nuotolinio valdymo pultelį, kuris palengvins solo ir poros žaidimus, į jį dedama 1 AAA baterija, kuri nebus pridėta.  Žaisliukas turi 5 vibracijos greičius ir 7 režimus. Taip pat vibratorių galite valdyti savo išmaniuoju telefonu, nemokamai parsisiuntę programėlę JE Joue. Jos dėka galėsite lengvai pasirinkti bei perjungti modelio parametrus ir vibracijos greičius tiesiog brūkštelėjus pirštu. Programėlė automatiškai įsimena kiekvieną žaidimų sesiją, tuomet galite išsaugoti labiausiai patikusią kitam kartui, taip Jums nebereikia iš naujo išbandyti visų funkcijų, nes jau esate išsirinkę pačią mėgstamiausią. 

Medžiaga: 100% silikonas

Ilgis: 9 cm

Skersmuo: 3,5 cm

Spalva: purpurinė

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Svoris: 0,683 g

Vibracija:  5 vibracijos greičiai ir 7 režimai

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • labai fainas dalykelis
      jie
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.