Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Bejuostis Strap-on Lila

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
109.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Idealus žaisliukas solo ar poros žaidimams. Aukščiausios kokybės strap-on, pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, kuris pasižymi antialerginėmis savybėmis, ant jo nesikaupia bakterijos, jis itin lengvai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros.

Ergonomiško dizaino žaisliukas erotiškiems žaidimams – suteikia dvigubą įsiskverbimą dėvinčiai partnerei ir idealiai stimuliuoja prostatą ar G-tašką gaunančiam partneriui ar partnerei. Galėsite rinktis net iš 7 skirtingų vibracijos funkcijų, o žaisliuke esantys du varikliukai užtikrins aukšto lygio malonumą abiems partneriams. Kontroliuojamas patogiu belaidžiu pulteliu, taip pat galėsite žaidimus perkelti ir į dušą ar vonią, nes žaisliukas visiškai atsparus vandeniui! Be viso to, jis pakraunamas USB jungtimi, todėl nebevargsite keisdami baterijas. Yra užrakinimo funkcija, todėl ramiai pasiimkite jį į kelionę. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas su PU danga

Bendras ilgis: 20 cm

Vaginalinio vibratoriaus ilgis: 10 cm

Analinio kaiščio ilgis: 8 cm

Skersmuo: 1,6 – 4 cm

Vibracija: 7 režimai

Baterijis: strap-on pakraunamas USB jungtimi, pulteliui reikalingą 1 LR23A baterija (pridedama)

Atsparus vandeniui

Valdomas nuotolinio valdymo pulteliu

Spalva: violetinė
 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.