Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Bijoux Cosmetiques masažo aliejus - žvakė Laukinė braškė

Prekės ženklas: Bijoux Indiscrets
1 atsiliepimas
5.00 1
19.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Braškių esencija, kuri ištirpsta į tobulą masažo aliejų, o jis sukurtas palepinti kūną ir pažadinti dvasią. Aukščiausios kokybės kvapai ir natūralus vaškas buvo sumaišyti tam, kad pakviestų Jus jausmingiausiam masažui ir bučiniams.

Bijoux Cosmetiques gaminiai buvo sukurti specialiai tam, kad jaustumėtės nuostabiai. Štai kodėl visi produktai gaminami ypač rūpestingai renkantis tik aukščiausios kokybės ingredientus ir kvapus, kurie apsaugos Jūsų odos natūralų drėgmės balansą. Pagaminta iš natūralių medžiagų, kurios naudingos odai.

Žvakė pagaminta be parabenų ir mineralinio aliejaus.

Glamonės ir bučiniai dar niekada nebuvo tokie skanūs, nes šį aliejų galima ragauti.

Tūris: 100 g

Kvapas: braškių

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai faina!!!! Buvau gavus dovanų, paskui susiradau, kad dar kartą užsisakyčiau. Labai rekomenduoju.
      Sandra
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.