Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Dušo galvutė Love Shower

2 atsiliepimai
5.00 2
69.00 € 59.00 €
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Kai grįžtate namo po sunkios dienos, norisi atsipalaiduoti, pasimėgauti laiku, skirtu tik sau. Pripildykite vonią vandens su mėgiamomis putomis, nusimeskite drabužius, išlaisvinkite savo kūną ir pasinerkite į karštą vandenį, apgaubiantį kiekvieną Jūsų kūno lopinėlį.

Šis inovatyvus sekso žaisliukas paverčia Jūsų įprastą maudymosi procedūrą jausmingu nuotykiu ir suteikia atlygį Jūsų gražiam kūnui už visą dienos nuovargį, suteikdamas intensyvų orgazmą. Dabar Jūsų vonios kambarys yra Jūsų asmeninis malonumų sodas, kuriame niekas negali Jūsų atitraukti nuo mėgavimosi teikiamais pojūčiais.

Inžinieriai, kurie sukūrė šį žaisliuką įtaisė jame pulsuojantį režimą ir įmontavo specialią technologiją, kad sutaupytų daugiau vandens. Dizaineriai sukurė šį sekso žaislą panašų į stilingą dušo galvutę, todėl nereikia jo slėpti nuo smalsių akių.

Patvirtintas seksologų. Testų rezultatai rodo, kad šis dušas padeda pasiekti gilesnius ir intensyvesnius orgazmus moterims. Pagamintas iš itin kokybiškų ir saugių medžiagų, taip pat jis yra perdirbamas, todėl draugiškas gamtai.

Režimai:

  • Srautinis - tai novatoriškas sekso žaislas moterims su revoliucine, patentuota pulsacijos technologija. Povandeniniai impulsai kiekvieną minutę generuoja 560 bangų, kurios padės pasiekti gilų orgazmą.
  • Vasariško lietaus - paleiskite savo kasdienį stresą paliesdama gamtą. Speciali „Warm Wrap“ technologija palaiko tą pačią temperatūrą. Užmerkusi akis pajusite gaivinančius tropinio lietaus lašus ant savo kūno.
  • Taupymo režimas - naudodama Love Shower kaip įprastą dušo galvutę sutaupysite net iki 65% vandens! 

Kaip naudoti „Love Shower“:

  1. Nusukite savo įprastą dušo galvutę;
  2. Užsukite Love Shower;
  3. Įjunkite pulsacijos režimą;
  4. Panardinkite Love Shower po vandeniu ir nutaikykite vandens srovę į klitorio zoną;
  5. Mėgaukitės!

Norint gauti geriausius rezultatus, dušą rekomenduojame laikyti 5 cm atstumu nuo klitorio zonos. 

Komplekte rasite:

  1. Love Shower dušo galvutę;
  2. Kvapnią SPA žvakę;
  3. Aromatizuotą vonios burbulą su rožės žiedlapiais;
  4. Plaukų gumytę Jūsų komfortui.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Susigundžiau įsigyti ir nesigailiu. Labai smagus daiktas :D Tinka ir šeip praustis, ir kam nors rimčiau ;)
      Violeta
    • Seniai ieškojau ko nors panašaus į šį, todėl apsidžiaugiau pamačiusi:) Nereikėjo nieko papildomai įsigyt puikiai tiko ant jau esamo krano. Mėgiamiausia namų vieta nuo šiol vonia :D
      Vilma
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.