Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

E-stim rinkinys Deluxe

Prekės ženklas: Fetish Fantasy
0 atsiliepimų
199.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Elektrinės stimuliacijos šoko terapijos rinkinys puikiai tinka pradedantiesiems ir tiems, kurie yra susipažinę su e-stimuliacija. Lengvai įskaitomas LCD ekranas skaitmeniniame maitinimo valdymo bloke aiškiai parodo funkcijos ir intensyvumo lygį, o pasirinkus 3 iš anksto užprogramuotus pulsavimo modelius siunčia elektros impulsus į bet kurią kūno dalį, ant kurios uždėsite lipnų padelį. Pasirinkite nuo jausmingo dilgčiojimo iki pulsuojančio beldimo, paspauskite mygtuką ir pasirinkite vieną iš 5 kūno zonų, kad jas pastimuliuotumėte. Pasirinkus daugiau nei 100 stimuliacijos derinių, galimybės yra begalinės. Pasirinkite valdymo bloke norimą nustatymą, kad valdytumėte intensyvumą ir per kelias sekundes pereitumėte nuo jausmingo dilgčiojimo iki pulsuojančio beldimo. Norėdami valdyti elektro šoko dažnį, perjunkite „lėtas“ arba „greitas“, arba sureguliuokite ratuką, kad valdytumėte šoko stiprumą. Naudojant laikmačio funkciją, baterijomis varomas įrenginys automatiškai išsijungs po 15 minučių. Padeliai yra lipnūs ir daugkartinio naudojimo, pritvirtinami prie švininės vielos, naudojant spaustukus, ir lengvai išvalomi po linksmybių naudojant žaislų valiklį ir šiltą vandenį. Puikiai tinka raumenų stimuliacijai, nervinei stimuliacijai ir visam atpalaiduojančiam elektriniam masažui!

Rinkinyje esantys priedai:

  • Analinis kaištis - 7,6 cm ilgio ir 2,6 sm skersmens, torpedos formos, prijungiamas prie elektros energijos bloko ir suteikia jaudinančią e-stimuliaciją. Aptakus dizainas, viršūnė smaili, dėl to lengva įterpti, apačioje praplatėjimas saugiam naudojimui, tinka tiek vaginaliniams, tiek analiniams žaidimams. Medžiaga: ABS / metalas (chromuotas) be ftalatų.
  • Kūno srityje, kurią norite stimuliuoti ir eliminuoti karštuosius taškus, užtepkite rinkinyje esančio gelio. Jis padidina elektrodų intensyvumą ir užtikrina maksimalų laidumą tarp odos ir elektro stimuliacijos priedų. Gelio talpa: 118 ml.
  • Odinis penio žiedas įjungiamas į elektros energijos bloką ir suteikia jaudinančią e-stimuliaciją. Patogūs diržai lengvai pritaikomi, kad atitiktų daugumą dydžių: didesnis apvyniojamas už sėklidžių, o mažesnis - ant penio šaknies. Medžiaga yra išklota mažais kontaktiniais taškais, kurie suteikia neįtikėtinų pojūčių, o pats žiedas padeda prailginti ejakuliaciją.
  • Spenelių spaustukai, kurie tvirtai prispaudžia spenelius ir siunčia į juos elektros impulsus, suteikiančius jaudinančią e-stimuliaciją. Speneliai labai jautri erogeninė zona, todėl su papildomais priedais galima pajusti dar aštresnius pojūčius nei įprastai.

Pridedamas juodas akių raištis (poliamidas)

Medžiaga: netikra oda, metalas (chromuotas), ABS, poliamidas

Baterijos: 2 x AA (nepridedamos)

ĮSPĖJIMAS: netinka žmonėms su širdies stimuliatoriumi!

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.