Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Duracell Recharge Turbo AA elementai (4 vnt)

Prekės ženklas: Duracell
0 atsiliepimų
13.90 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Duracell Recharge Turbo AA įkraunami elementai be kadmio. Jie kur kas ilgiau tarnauja nei įprasti cinko-anglies elementai. Galima įkrauti 400 kartų, jie turi ilgo naudojimo jonų branduolį, todėl kiekvieno elemento talpa yra įspūdinga. Parduodami jau įkrauti, dėl to galėsite naudoti iš karto. Tinkami daug energijos suvartojantiems ar dažnai naudojamiems prietaisams. 

Nenaudojami elementai išlaikys įkrovą iki 12 mėnesių, gali gulėti 5 metus. Šie NiMH elementai gai būti įkraunami bet kuriuo NiMH įkrovikliu. Duracell Recharge Turbo elementai veikia ilgiau nei kiti tokio tipo elementai, juos reikia krauti rečiau. 

Galima pakrauti iki galo neišeikvojus 

Tipas (IEC/USA): LR06 / AA

Talpa: 2500 mAh

Technologija: Ni-MH

Laikymo temperatūra: -20 iki +35 °C

Kilmės šalis: EU

Gamintojas: Duracell

Kiekis pakuotėje: 4 vnt.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.