Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Erotinis advento kalendorius Le Desir (Queen Size)

Prekės ženklas: Le Desir
0 atsiliepimų
119.00 € 59.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Ar ne malonu kiekvieną rytą pradėti nuo šypsenos bei palepinti savo antrąją pusę kažkuo maloniu? Tegul Šv. Kalėdų laukimas būna pats maloniausias ir įsimintiniausias. Itin erotiškas kalendorius - puiki dovana antrajai pusei, kuri įneš itin daug aistros į jūsų miegamąjį ir suteiks itin malonaus jaudulio. 

Šis kalendorius yra 8 dienų, tad išpakuosite 8 gundančias dovanas, kurios kiekvieną dieną paskatins Jūsų aistrą.

Kalendoriuje rasite tik atidžiai atrinktas, aukštos kokybės prekes, supakuotas itin dailiai, tad nustebins kiekvieną, gavusį šį dovaną.

Kalendorius universalus, tad jį galėsite padovanoti ne tik artėjančių Šv. Kalėdų progą. Papildomai pridėtas viršelis leis jums nuspręsti, kokia proga norėsite palepinti savo mylimąjį. 

Supakuoto kalendoriaus matmenys: 30x20x20 cm.

Apatinis trikotažas kurį rasite kalendoriuje tinka plus szie dėvinčioms damoms. 

Kalendoriuje rasite:

1. Vibruojanti kulka. Ilgis: 10 cm, skersmuo: 2 cm. Pagaminta iš ABS ir silikono, galima rinktis iš 10 skirtingų vibracijos režimų. Įkraunama USB įkrovikliu (pridėtas). Krovimo laikas 120 min, veikimo laikas 60 min.

2. Masažuoklis. Ilgis: 15.5 cm, skersmuo: 3.6 cm. Pagamintas iš ABS ir silikono, galima rinktis iš 10 skirtingų vibracijos režimų. Įkraunama USB įkrovikliu (pridėtas). Krovimo laikas 120 min, veikimo laikas 60 min.

3. Antrankiai. Išmatavimai: 5x0.8x37 cm. Pagaminti iš nėrinių, elastinės gumos, metalo.

4. Akių kaukė. Išmatavimai: 20x7.5x0.2 cm. Pagaminta iš nėrinių, poliesterio

5. Botagėlis. Išmatavimai: 1.2x1.2x45 cm. Pagamintas iš poliesterio, metalo, gumos, ABS

6. Apatinių komplektas, kurį sudaro liemenėlė ir kelnaitės. Dydis: universalus (S-L).

7. Apatinių komplektas, kurį sudaro glaustinukė ir kelnaitės. Dydis: universalus (S-L).

8. Kūno kojinė. Dydis: universalus (S-XL). Sudėtis: 92% nailonas, 8% elastanas.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.