Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Erotinis žaidimas 50 aistros naktų

0 atsiliepimų
21.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Žaidimas poroms, kurios trokšta paįvairinti seksualinį gyvenimą! Žaidimą sudaro 50 vokų su pasiūlymais preliudijai ir seksui. Vokai skirstomi į penkis sunkumo lygius.

Skirtinga spalva reiškia užduočių sudėtingumą, pradedant nuo paprastų (bučinių, glamonių, maudymosi vonioje, vienas kito nurengimo), vidutinių (oralinis su mėtinukais, spenelių glostymas ledukais), iki sudėtingų (G-taško atradimas, oralinis, greitukas persirengimo kambaryje, sekso poza 69).

Rinkinyje rasite: 

  • 10 baltų vokų su romantiškais veiksmais ir pasiūlymais;
  • 10 rožinių vokų su nemandagiais veiksmais ir pasiūlymais;
  • 10 raudonų vokų su draudžiamais nuotykiais;
  • 10 juodų vokų su kebliais veiksmais pažengusiems.

Žaidimas vokiečių kalba.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.