Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Falo imitatorius Two Cocks One Hole

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
39.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Svajojate apie grupinį seksą, kai du peniai įterpiami į Jūsų makštį? Galime padėti išpildyti šią fantaziją! Vienas storas dildo, sudarytas iš dviejų falo imitatorių, sujungtų tarpusavyje. Abu padabinti masyviomis penio galvutėmis, ryškiomis venomis, jie panašaus dydžio. Lankstūs, todėl prisitaiko prie kūno ir jo judesių. Rankų darbo, dėl to kiekviena detalė smulkiai apgalvota. Turi tvirtą prilimpantį pagrindą, todėl galėsite pritvirtinti jį prie norimo paviršiaus arba naudoti kaip Strap On, pritaikius specialius diržus. Pagamintas iš PVC medžiagos, kurioje nėra latekso ir kenksmingų ftalatų. Šis žaisliukas suteikia jaudinančią stimuliaciją ir malonų pilnatvės jausmą.

Pagamintas Amerikoje

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: PVC

Ilgis: 20,3 cm

Įterpimo gylis: 17,8 cm

Skersmuo: 7,4 cm

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.