Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Fleshlight rinkinys Smagus vakaras

Prekės ženklas: Fleshlight
0 atsiliepimų
69.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Komplektas, kuriame yra viskas, ko tik reikia, siekiant pajusti aistringą malonumą:

  • Fleshlight masturbatorius su 4 spiralės tipo angomis apdovanos intensyviais orgazmais. Kiekvienas tarpelis tarp "spiralių" sukuria šiulpimo, spaudimo ar kitą skirtingą stimuliaciją, todėl kiekvienas vyras galės pasiekti kulminaciją. Kanalo plotis: 0,5-2 cm. Ilgis: 25,5 cm. Bendras diametras: 10-6,5 cm;
  • du penio užveržėjai, elastingi, prisitaiko prie apimčių. Sustiprina erekciją, užlaiko kraują, prailgina lytinį aktą;
  • vandens pagrindo lubrikantas, kuris pavers intymias akimirkas dar slidesnes ir malonesnes. Tūris: 100 ml;
  • kuponas su kodu, leidžiančiu prisijungti prie erotinių filmų tinklapio net 4 mėnesius. Galėsite peržiūrėti visus  filmus suaugusiems su nešvankiomis scenomis ir tai nieko Jums nekainuos. Tinklapis turi platų aukštos kokybės asortimentą, kuris patenkins įvairiausio žanro mėgėjus.

Šis rinkinukas suteiks džiaugsmo kiekvienam vyrui, kadangi galėsite mėgautis erotiniais filmais ir masturbuotis su realistiškus pojūčius teikiančiu žaisliuku. Tereikia atsipalaiduoti ir pasiduoti malonumui. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.