Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Gelis moterims Aloe Vera After Sex (100 ml)

Prekės ženklas: Happy Diva
0 atsiliepimų
22.95 € 13.95 €
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Gelis su alijošiumi nuramins Jūsų sudirgusią odą po lytinio akto.

Jei po intensyvaus lytinio akto jaučiate sudirgimą makštyje, šis gelis tikras išsigelbėjimas. Šie pojūčiai kankina daugelį, o taip nutinka dėl nepakankamos makšties lubrikacijos, tačiau pasitaiko, kad moteris jaučia sudirgimą ir panaudojus pakankamą lubrikanto kiekį. Gelis „Aloe Vera After Sex“ ramina ir drėkina jautrią odą bei gleivinę, o jei Jūsų oda ypač jautri, produktą patariama naudoti ir vietoje lubrikanto.

Produktas neturi kvapo bei skonio, tinka itin jautriai odai. Patogiai dozuojamas pompos pagalba. Kliniškai bei dermatologoškai patikrintas.

Naudojimas: naudokite ir kartokite aplikaciją taip dažnai, kaip norisi. Laikykite tamsioje ir vėsioje vietoje. Tinkamas naudoti 12 mėnesių nuo atidarymo.

Kiekis: 100 ml

SVARBU: Galioja iki 2022 09

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.