Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Strap on Me2 Thumper

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
92.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Aukštos kokybės Strap on sukurtas siekiant suteikti maksimalų malonumą abiems merginoms intymių žaidimų metu. Lenktas pagrindas ir atsikišusi galvutė garantuoja, kad pasieksite G tašką ir kitas jautrias zonas. Dildo turi du variklius, vienas velene, kitas - galvutėje. 10 vibracijos funkcijų jaus dėvinčioji, o kita mėgausis 10 pulsacijos funkcijų, kurios suteiks jai intensyvią G taško stimuliaciją. Yra du mygtukai, skirti abiems motorams valdyti. Universali forma ir dviguba variklio konstrukcija suteikia malonumo ir kūrybingumo. 

Stori, tvirti silikoniniai dirželiai yra visiškai reguliuojami, juos galima nuimti ir dildo naudoti atskirai, arba jį pritvirtinti prie kitų tinkančių dirželių. Integruotas moderniausias atminties lustas įsimena, kaip Jums patinka smagintis, kitą kartą įsijungia pasirinkęs paskutinę naudotą funkciją. Šis hermetiškas dildo turi užsandarintą įkrovimo angą taip apsaugant ją nuo vandens patekimo, dėl to žaisliukas atsparus vandeniui, tinkamas naudoti duše ar vonioje. Hipoalerginis silikonas yra saugus kūnui, be kvapų ir be ftalatų, kad palaikytų Jūsų jautriausias kūno vieteles laimingas ir sveikas.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Dildo ilgis: 14 cm

Skersmuo: 3,75 cm

Funkcijos: 10 vibracijos funkcijų / 10 pulsacijos funkcijų

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 2,5 valandos

Veikimo laikas: 40 minučių maksimaliu greičiu, 2 valandos minimaliu greičiu

LED idikatorius: kai šviesa mirksi - kraunasi, kai šviečia nepertraukiamai - įkrauta

Diržas tinka iki 132 cm juosmeniui

Integruotas atminties lustas, įsimena paskutinę naudotą funkciją

Atsparus vandeniui

Spalva: mėlyna

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.