Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kelnaitės Tulia

Prekės ženklas: Obsessive
0 atsiliepimų
12.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Pažvelkite į šį elegantišką dizainą, žavias spalvas, rožinį modelį ir seksualų kirpimą, kuris prideda žiupsnelį pikantiškumo. Ar Jums patinka šis pasakiškas stilius? Šios kelnaitės suteiks tikrai moterišką vaizdą. Jos puikiai tinka ypatingai progai ir kiekvienai dienai. Galite jas užsidėti, kai tik norite jaustis fantastiškai!

Tvirto ir elastingo audinio kelnaitės, dekoruotos rožiniais nėriniais. Spalvingas stilius pabrėžia moterišką grožį, juoda ir rožinė spalvos - puikus kontrastas, kuris visada atrodo puikiai. „ComfyCut“ - ypatingas dizainas - visiškas komfortas ir nuostabi išvaizda. Priekyje trikampio formos iškirptė, dekoruota kaspinėliu. Nugaroje vertikali siūlė, užtikrinanti patogumą, išryškina užpakaliuką. 

Sudėtis: 90% poliamidas, 10% elastanas

Spalva: juoda / rožinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.