Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Kelnaitės You'll go red

Prekės ženklas: Obsessive
0 atsiliepimų
12.45 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Šis elegantiškas stilius yra nepaprastai viliojantis. Štai ką Jūs jausite ir tai pamatysite veidrodyje. Ar Jūs pasiruošusi? Jei nustebinsite savo mylimąjį šiomis nuostabiomis kelnaitėmis, jis nustebins Jus daugybe gražių komplimentų. Ir tada ... abu būsite kupini aistros. Ar galite atspėti, kas bus toliau?

Seksualūs, raudonos spalvos nėriniai, nuostabus, geometrinis dizainas. Smėlio spalvos audinys po nėriniais subtiliai pridengia priekinę dalį. Užpakaliukas išryškinamas, taip ir kviečia jį paliesti!

Sudėtis: 90% poliamidas, 10% elastanas

Spalva: raudona

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.