Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Kiiroo masturbatorius Keon

Prekės ženklas: Kiiroo
0 atsiliepimų
249.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Būk vienas iš pirmųjų, įžengęs į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu masturbatoriumi vyrams!

Pajusk tai, ką matai. Realiu laiku.
Patirti iš proto vedantį orgazmą nėra perdėta! Prijunk savo KEON prie plataus interaktyvaus erotinio turinio, kurį sukuria kai kurios iš pirmaujančių pasaulio suaugusiųjų svetainių, sąrašo. Pajusk kiekvieną trauką, dejonę ir aikčiojimą realiuoju laiku.

Kontroliuok.
KEON yra lengvai valdomas mygtuko paspaudimu, todėl kuo puikiausiai nustatysi tobulą ilgio ir greičio derinį.

Komfortas.
Tvirtas KEON dizainas yra tobulos formos, leidžiantis tvirtai sukibti, patogu laikyti rankoje. Leiskis į savo norus be trukdžių ir ribų.

Ergonomika.
Pamiršk sunkius ir stambius masturbatorius. Kiekviena ergonomiško KEON dizaino detalė skirta praturtinti intymiausias tavo akimirkas.

LED apšvietimas.
Elegantiška KEON apšvietimo sistema yra instinktyvaus dizaino, reaguojanti į tavo komandas. Tai suteikia realaus laiko informaciją apie ryšio režimą, greitį ir baterijos veikimo laiką.

Pajusk realų pojūtį.
Naudok jį vieną arba derink su KEON. Viduje yra mova, sukurta iš Feel medžiagos būtent šių masturbatorių linijai. Feel formulė yra saugi kūnui ir primena tikrai odai būdingą švelnumą ir tekstūrą. Dėl to tavo penis bus itin jausmingai apbaugtas ir pamalonintas.

Helix Power tekstūra.
Feel rankovės vidinė tekstūra sukurta siekiant maksimaliai padidinti tavo malonumą. Patirk maloniausius pojūčius, kuriuos sukelia spiralinės keteros, kai terpsi penį į jo vidų.

Visiškai naujas būdas prisijungti.
Naršyti po naująjį interaktyvių malonumų pasaulį yra lengva ir saugu. Naudodamas naujausios kartos programą gali susisiekti su draugais, skambinti vaizdo skambučiu, žiūrėti interaktyvius vaizdo įrašus, valdyti Bluetooth palaikančius įrenginius ir rašyti vienas kitam toje pačioje vietoje.

Bendrauk su savo partnerio įrenginiu bet kurioje pasaulio vietoje.
Suporuok KEON internetu su kitais KIIROO produktais ir leisk partnerei suteikti tau trokštamą prisilietimą, nepaisant atstumo.

Patinka tai, ką matai? Pajausk tai.
Pabėk į alternatyvią realybę, užpildytą interaktyviu malonumu. Sujunk KEON su visais mobiliaisiais VR akiniais ir interaktyviu VR turiniu. Patirk aukštos kokybės erotinius vaizdo įrašus, nufilmuotus 180 ir 360 laipsnių kampu, su 3D stereoskopiniais vaizdais nuo galvos iki kojų.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: ABS, PC, silikonas

KEON matmenys: 220 x 130 x 146 mm 

Įkrovimo laikas: 4 val

Veikimo laikas: 30 – 120 min

Spalva: juoda

Masturbatoriaus matmenys:  200 x 84 mm

Medžiaga: pakuotė – ABS, PC, rankovė – TPE

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.