Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Chic Tulip

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
74.95 € 56.21 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Patirkite didžiausią malonumą su šiuo, išskirtiniu klitorio stimuliatoriumi. Sukurtas taip, kad lepintų itin tikslia stimuliacija ir primintų oralinio sekso teikiamus malonumus.

Šis stimuliatorius siūlo ne tik vibraciją, tačiau ir stimuliaciją judesiu, kurią sukuria ant galvutės esantis rutuliukas. Ši kombinacija yra viena geriausių toms moterims, kurios nori greičiau patirti orgazmą ir pasiekti dar daugiau malonumo. Žaisliukas turi 10 režimų, tad tikrai rasite tą, kuris patiks labiausiai. 

Šis klitorio stimuliatorius pagamintas iš silikono, kuris pasižymi ypatingu švelnumu, nealergizuoja ir nekaupia bakterijų, kvapų, yra itin lengvai plaunamas ir prižiūrimas. Prabangaus dizaino, puoštas auksinėmis detalėmis - tad bus puiki dovana.

Klitorio stimuliatorius pakraunamas USB jungtimi ir atsparus vandeniui, tad mėgautis galėsite net vonioje. Tylus.

Skersmuo: 4,5 cm. 

Ilgis: 11,5 cm.

Krovimo laikas: 180 min, veikimo: 100 min.

Spalva: mėlyna

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Prieš ir po naudojimo nuplaukite vandeniu ir muilu ir dezinfekuokite antibakteriniu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.