Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Klitorio stimuliatorius Love Triangle (Baltas)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Itin dailaus ir diskretiško dizaino klitorio stimuliatorius, padovanos Jums nepaprastai malonius pojūčius. Ergonomiškas dizainas užtikrina, kad laikymas bus itin patogus. Pagamintas iš minkšto ir švelnaus silikono, tad puikiai prisitaikys prie Jūsų klitorio. Jeigu norite švelnesnių pojūčių, klitorinis stimuliatorius stimuliuos ir nesiliečiant prie klitorio - intensyvumo pasirinkimas priklauso tik nuo Jūsų.

Stimuliatorius lepins Jus vibracijos ir vakuumo deriniu. Nors itin dailus ir mažiukas, savyje slepia du galingus motorus, yra tylus. Šis stimuliatorius turi 10 programų ir 11 intensyvumų, tačiau parsisiuntę programėlę programų skaičius tampa beveik neribotu. Žaisliukas reaguoja net į jūsų dejones - kuo garsiau, tuo stipriau. 

Žaisliukas visiškai atsparus vandeniui ir yra įkraunamas USB laidu. 

Programėlėje yra ir režimai, kurie reaguoja į Jūsų balsą – kuo garsiau šaukiat, tuo stipriau stimuliuoja, taip pat reaguoja į Jūsų mėgstamos muzikos ritmą – maloningi virpesiai atkartoja muzikos ritmą.

Ilgis: 8,8 cm.

Diametras: 3,2 cm.

Medžiaga: silikonas, ABS

Spalva: balta

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nepamirškite po naudojimo nuplauti vandeniu su muilu ir dezinfekuoti specialiu sekso žaislų valikliu. 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.