Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Krūtinės pompa Oplia

Prekės ženklas: You2toys
1 atsiliepimas
5.00 1
19.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Lengvas ir paprastas būdas pasididinti krūtinę be chirurgų įsikišimo. Krūtinės pompa veikia vakuumo principu, ją didina, stangrina bei gerina kraujotaką. Kaušelis su matavimo skalegumine, apgaubtas  juostele, sandariai priglunda prie odos, jo skersmuo 12 cm, aukštis 10 cm. 

Didesniam efektui pasiekti treniruotes atlikite kasdien.

Medžiaga: ABS / PVC

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Pompą rekomenuoju vien jau dėl to, kad nedaug kur rasi, kad būtų 1 dalis tik, o ne dviejų dalių, nes kai dvi tai neįmanoma atitaikyti dydžio
      Angelė
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.