Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Lubrikantas Braškė (100 ml)

Prekės ženklas: Lick it
4 atsiliepimai
2.00 4
13.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Lubrikantas Braškė pagamintas vandens pagrindu ir praturtintas žemuogių aromatu.  Tinka oraliniam naudojimui.  Nepaprastas skonis bei aromatas praturtins ir praskaidrins intymius santykius. Tepamas išoriniame moters genitalijų plote arba ant penio.

Kiekis: 100 ml.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Ziauriai geras skonis, isigijom paeksperimentuot, bet labai patiko. Ir nera lipnumo jokio
      Mantas
    • Fainas dalykelis paivairinimui :) skonis geras, nesijaucia jokios sintetikos, patiko :)
      Diana
    • Nepamainomas oralinio sekso atributas. Kadangi zemuoges labai megstu, todel neatsispyriau ir isigijau si lubrikanta, patinka tiek man, tiek vaikinui :)
      Lola
    • Sis lubrikantas ypac patiko mano vyrui. Mes likome suzaveti
      jola
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.