Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Lubrikantas Slube Black Leather (2 x 250 g)

Prekės ženklas: SLUBE
0 atsiliepimų
25.95 € Nori pigiau?
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Slube - švariausias būdas susitepti! Pasinerkite į kvapų ir spalvų sprogimą naudodamiesi plataus asortimento, prabangių lubrikantų kolekcija! Nesvarbu, ar naudosite Slube kaip masažo gelį, ar lubrikantą, ar gundančioms imtynėms baseine - jis Jus sužavės!

Slube yra kristalų pavidalo milteliai, kuriuos įpylus į šiltą vandenį, kristalai suyra ir tampa lubrikantu. Slube visiškai padengia odą, sumažindamas pakartotinio naudojimo poreikį ir trintį tarp Jūsų bei Jūsų partnerio. Dėl to oda tampa švelni ir gaivi. Slube naudoti paprasta!

Užpildykite savo vonią vandeniu, kaip nurodyta pridėtose instrukcijose, pabarstykite kristalus ant vandens ir stebėkite, kaip pojūčiai pradeda formuotis tiesiai prieš Jūsų akis! Kai baigsite, tiesiog įpilkite daugiau vandens, kad praskiestumėte, ir tada ištraukite vonios kištuką.

Jūs taip pat galite naudoti jį kaip lubrikantą! Į plastikinį vandens butelį įpilkite kelis šaukštus kristalų ir sumaišykite su šiltu vandeniu. Tada tiesiog pakratykite butelį ir per kelias minutes Jūsų spalvotas ir kvapnus lubrikantas bus paruoštas naudoti! Taip pat galite sumaišyti kristalus su vandeniu dubenyje, pavyzdžiui, jei naudojate masažui. Ilgai išliekantis, puikiai slystantis masažo gelis, kuris gardžiai kvepia ir yra šiltas, taigi pojūčiai bus dar malonesni.

Norite stipresnės konsistencijos? Tiesiog pridėkite daugiau kristalų! Norite, kad jis būtų skystesnis? Įpilkite daugiau vandens!

Pakuotėje yra: 2 x 250 g paketėliai ir instrukcijų lapelis. To pakanka dviems vonioms arba daugeliui mažesnių mišinių, atsižvelgiant į tai, kaip naudojate. Netoksiškas, hipoalerginis, saugus naudoti su prezervatyvais, suyrantis, nevalgomas, tinkamas veganams. Išlaiko šilumą iki 2,5 valandų.

Juoda oda – juodos spalvos, odos kvapo

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.