Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Malonumų rinkinys LELO The Intent

Prekės ženklas: Lelo
1 atsiliepimas
5.00 1
199.00 € 150.00 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Gundanti dovanų dėžutė, kurioje slepiasi jausmingi sekso žaisliukai skirti save mylinčiai damai. Įkvėpkite naujo oro gūsio ir išlaisvinkite savo aistrą. Rinkinyje yra:

  • Vibratorius Lelo Ina 2 yra lenktos ir aptakios formos su lanksčia atšaka klitoriui, kad įsiskverbimas būtų dar intensyvesnis G taškui, itin švelnus ir slidus, tinkamas g-taško ir klitorio stimuliacijai. Įkraunamas, atsparus vandeniui. Medžiaga: ABS (detalės), silikonas. Dydis: 200 x 62 x 33 mm. Valdymas: 4 mygtukai su LED apšvietimu (užrakinami saugiai kelionei). Vibracija: 8 nustatymai.
  • LELO lubrikantas - ilgai išliekantis, vandens pagrindo, praturtinas drėkinančiu aloe-vera ekstraktu. Be glicerino, be parabenų, be kvėpiklių. Kiekis: 75 ml.
  • LELO Siri 2 galingas erogeninių zonų masažuoklis lengvai telpantis į ranką, turi 8 vibracijos režimus, reaguojančius į muzikos dažnį. Įkraunamas, atsparus vandeniui. Medžiaga: silikonas ir  ABS plastikas. Matmenys: 96 x 45 x 34mm. 

Puikus rinkinys, leisiantis geriau pažinti savo intymiausias vietas, įaudrinti jas iki aukščiausio palaimos taško. Švelnus lubrikantas ir aukščiausios kokybės vibratoriai patenkins Jūsų geismą.

Kainos perkant prekes atskirai:

Lelo Ina 2 - 169 €;
LELO lubrikantas - 14.90 €;
LELO Siri 2 - 149 €.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Labai patiko sis rinkinukas, kaina nemaza, bet verta moketi daugiau ir dziaugtis kokybiskomis prekemis. :)
      Danguole
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.