Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masažuoklis G taškas

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
79.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

CalExotic gamintojo masažuoklis iš Inspire kolekcijos - unikalus gaminys, kuris padeda stiprinti dubens raumenis ir suteikia malonią stimuliaciją intymiose vietose. Be galo lankstus, apvali galvutė idealiai pritaikyta G taško stimuliacijai, tačiau puikiai panaudojamas klitorio, spenelių ar kitų erogeninių zonų stimuliacijai bei pavargusių raumenų atpalaidavimui. Šis elegantiškas masažuoklis turi 10 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų. Yra užrakinimo mygtukas, kuris užtikrina, jog žaisliukas neįsijungs kelionėje arba kitu netinkamu metu. Taip pat yra greito išjungimo / įjungimo mygtukas. Komfortiškas, patogaus naudojimo, malonaus paviršiaus, pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, įkraunamas su USB jungtimi.

Šios kolekcijos produktais siekiama pagerinti moterų gyvenimą, padidinti seksualinę patirtį. Erotinės prekės gali padėti sumažinti fizinį diskomfortą, užkirsti kelią ligų atsiradimui. Kruopščiai sukonstruoti moterims, kurios nori padidinti savo intymią stiprybę, patirti daugiau malonumo lytiniame gyvenime.

Prekių gamintojas CalExotic iš pajamų, gautų pardavus Inspire kolekcijos gaminius yra įsipareigojęs dalį sumos suteikti Living Beyond krūties vėžio labdaros organizacijai, kuri teikia programas ir paslaugas moterims, sergančioms krūties vėžiu. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 18,5 cm

Skersmuo: 3 cm

Funkcijos: 10 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų

Įkraunamas

Atsparus vandeniui

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.