Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Beat It 8X

Prekės ženklas: Love Botz
0 atsiliepimų
172.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

LoveBotz kompanijos gaminys - masturbatorius, kurio dizainas neišduoda apie jo paskirtį, tačiau sužadina smalsumą, norisi atidaryti ir pažiūrėti, kas slepiasi dėkle. Aukštos kokybės medžiaga, iš kurios pagaminta vidinė mova, itin minkšta ir elastinga, atkartoja realios odos pojūčius, ji yra skaidri, taigi leis stebėti veiksmą. Viduje dengtas gausybe stimuliuojančių šerelių, kurie intensyviai masažuos Jūsų penį iki kulminacijos.

Masturbatorius turi 8 skirtingus, ritmingus vibracijos ir sukimosi greičius, kiekvienas režimas skirtingai apšvietas LED apšvietimu. Funkcijos valdomos mygtukais, esančiais ant dėklo paviršiaus. Dėklas kompaktiško dydžio, diskretiško dizaino, puikus kelionių bičiulis. Lengvai valomas ir prižiūrimas, nes masturbatoriaus mova išimama. Įkraunamas, dėl to kur kas galingesnis ir ilgamžiškesnis nei baterijomis varomi sekso žaisliukai. Tokio ekstremalių pojūčių dar niekada nejautėte!

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: TPR / ABS / metalas

Bendras ilgis: 22 cm

Įterpimo gylis: 16,5 cm

Plotis: 8,3 cm

Funkcijos: 8 režimai

Įkraunamas USB jungtimi

Spalva: skaidri, juoda

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.