Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Bump & Grind

Prekės ženklas: Pornhub
0 atsiliepimų
33.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kai kalbama apie suaugusiųjų malonumą, Pornhub žino, ką mėgsta žmonės. Šis brandas pristato aukščiausios klasės suaugusiųjų žaisliukų kolekciją, kurią sukūrė malonumo mėgėjai. „Pornhub Toys“ serija apima visas populiarias produktų kategorijas, įskaitant kaiščius, masturbatorius, žiedus, vibratorius, vergovės reikmenis ir kt. Pagaminta iš kokybiškų medžiagų ir yra šiuolaikiškos, madingos išvaizdos. Šis pavadinimas turi greitą prekės ženklo pripažinimą.

Sultinga ir prisirpusi makštis su mažučiu klitoriumi, taip ir kviečia pasinerti į malonius žaidimus. Realistiškas dizainas ir pojūtis neleis užmiršti patirtų pojūčių. Odos spalvos, viduje palaimos tunelis, kupinas stimuliuojančių gumbelių ir bangelių. Medžiaga minkšta, švelni ir itin elastinga, dėl to prisitaikys prie penio apimčių. Patogi forma laikymui rankoje, yra grioveliai pirštams. Iš abiejų pusių atviras, dėl to lengvai valomas. Masturbatoriaus gale yra papildoma skylutė, skirta vibro kulkai įterpti, jei kartais norėtųsi aštresnių pojūčių.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: TPE, sudėtyje neturi kenksmingų ftalatų, pagamintas pagal ES reglamentą

Bendras ilgis: 16 cm

Vibro kulka nepridedama

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.