Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Fuck Me Silly! Dude

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
439.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

DĖMESIO: užsakant prekę yra būtinas išankstinis apmokėjimas. Prekės pristatymo terminas - 2 savaitės. Prekė negrąžinama ir nekeičiama.

Visada svajojote pajodinėti ant didelio ir kieto penio? Tad ko Jūs laukiate?! Paguldykite šį seksualų eržilą ant nugaros, patepkite jo kotą lubrikantu ir šokite į balną! Treniruotas kūnas, ant kurio matosi kiekvienas raumuo, tvirta krūtinė, į kurią galėsite įsikibti, kol jodinėsite. Jis yra Jūsų asmeninis berniukas - žaisliukas, kuris išpildys visus Jūsų seksualinius norus, tiesiog leiskite jam užpildyti Jus su kiekvienu savo penio centimetru. 

Pagamintas iš be galo minkštos, švelnios ir elastingos Fanta Flesh medžiagos, atkartojančios tikrą odą. Ji sušyla iki Jūsų kūno temperatūros, dėl to pojūtis kaip realaus kūno, o gal net ir geriau! Susijaudinsite nuo jo kūno linijų ir medžiagos tikroviškumo. Penis itin tvirtas ir lankstus, todėl drąsiai galėsite judėti Jums patogia kryptimi, nebijant, jog jį užlenksite ar sukelsite skausmą. Standžios sėklidės taip ir prašosi būti pakutentos, o siaurutis anusas gali būti stimuliuojamas pirštais arba peniu, viskas priklauso nuo Jūsų fantazijos ir norų. Kad ir ką norėtumėte daryti, jis niekada nesakys ne!

Padėkite rankas ant jo raumeningos krūtinės ir mėgaukitės kiekvienu jo kieto penio įsiskverbimu. Jis niekada nepavargs, erekcija nesusilpnės net, jei ir josite ant jo visą naktį, jo paskirtis - suteikti Jums orgazmą! Jis visada pasirengęs suteikti Jums seksą, kurio niekada nepamiršite! Ko daugiau galėtumėte norėti iš jo? 

Nuo dailaus užpakaliuko, stimuliuojančiais gumbeliais padengtos analinės angos, iki tvirto penio ir jausmingų sėklidžių - kiekviena detalė kruopščiai apgalvota ir sukurta taip, kad atkartotų tobulą vyrą. Atsineškite jį į miegamąjį su savimi ir savo antrąja puse, ir mėgaukitės grupiniu seksu tryse. Jūs nepajusite kaltės dėl to, kad įtraukėte kitą asmenį tarp Jūsų, ir tai yra daug saugiau! Jokių įsipareigojimų, jokių priekaištų ir jokių rūpesčių. Paguldykite jį ant lovos, meskite ant kriauklės ar stalo, ar net tiesiai ant grindų! Jam patinka išbandyti naujus dalykus ir naujas pozas. Po naudojimo galėsite laikyti po lova, spintoje, ar kur Jums patogu. Svarbiausia tai, kad vos užsinorėjus sekso, nebereikės galvoti kaip užvesti šį meilužį, jog galėtumėte pasimėgauti tokia stulbinama erekcija!

PRIEŽIŪRA: plauti šiltu vandeniu ir muilu, nupurkšti antibakteriniu sekso žaislų valikliu, po to nušluostyti sausu rankšluostėliu. Kai masturbatorius visiškai išdžiūsta, pabarstykite priežiūros pudra, kad medžiaga kuo ilgiau išliktų kokybiška. Apatinėje masturbatoriaus pusėje yra speciali skylė, per kurią išbėga vandens perteklius po plovimo.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu

Medžiaga: TPR

Masturbatoriaus išmatavimai: 

Ilgis: 69 cm

Plotis: 48 cm

Penio išmatavimai:

Ilgis: 20,3 cm

Skersmuo: 4,45 cm

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*

    Panašiausios prekės

    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.