Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius „Moderni Angelė“

Prekės ženklas: Tenga
1 atsiliepimas
5.00 1
112.53 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Naujoviškas Japonų mokslininkų sukurtas masturbatorius perteikia visas naujausias masturbavimuisi skirtų sekso žaislų tendencijas. Unikali, daugkartinio naudojimo prekė yra patogi valyti, prižiūrėti, naudotis vandenyje. Ypatingas reljefas skirtas įvairaus intensyvumo stimuliacijai, kuri yra reguliuojama mygtukų paspaudimais. Itin elastinga ir slidi medžiaga suteikia pačius tikroviškiausius pojūčius. Naudojant sekso žaislą su lubrikantu gerinama ejekuliacija, garantuojama erekcija, sukuriamas natūralus slydumo įspūdis.

 

Medžiaga: TPR

Ilgis: 15 cm

Spalva: Balta, skaidri

Ypatybės: Skirtingos stimuliacijos galimybė, patogus dizainas, lengva priežiūra, atsparumas vandeniui, šilko švelnumas ir glotnumas

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Geriausias lig šiol turėtas masturbatorius, pojūčiai nerealūs. Pranoko visus lūkesčius
      Klaudas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.