Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Rapids

Prekės ženklas: Linx
0 atsiliepimų
17.00 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Masturbatorius, kuris suteiks Jums intensyvius oralinio sekso pojūčius, dėka uždaros angos, o vidinė tekstūra suteikia maksimalią stimuliaciją. Pagamintas iš elastingos, tikroviškos medžiagos, o tanki ir briaunuota vidinė tekstūra akimirksniu suteikia malonumą. Figūrinis dizainas su trimis gaubliukais, kurių kiekviena dengta skirtingais masažuojančiais gumbeliais, suteikiančiais kintančius pojūčius. Sudėtyje nėra kenksmingų ftalatų ir latekso, o vandeniui atsparus dizainas leidžia žaisti duše ar vonioje. Šis žaisliukas lengvai valomas ir prižiūrimas, taip pat jis yra efektyvus būdas sustiprinti ištvermę.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: TPE

Bendras ilgis: 15 cm

Įterpimo gylis: 14 cm

Skersmuo: 1 cm (tamprus)

Plotis: 5 cm

Spalva: skaidri

Svoris: 122 g

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.