Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Suck-O-Mat 2.0

Prekės ženklas: Suck-O-Mat
0 atsiliepimų
299.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Pristatome jums aukščiausio lygio malonumą, nenaudojant rankų! Tai antroji, patobulinta žaisliuko versija. Jungiamas į elektros lizdą, todėl gali pasiūlyti intensyviausią galią, sportiško ir elegantiško dizaino, su LED ekranėliu, kuriame matomas stilizuotas spidometras. Naujasis masturbatoriaus modelis yra 100% galingesnis, o 60 W motoras dabar gali jums pasiūlyti iki 200 siurbimo impulsų per minutę. „Suck-O-Mat“ masturbatorius taip pat išsiskiria itin realistišku oralinio sekso pojūčiu! Galėsite mėgautis nenaudodamas rankų! 

Masturbatoriaus veikimo principas primena automobilio dėl „8+1“ pavarų sistemos:

  • 1 pavara – 6 greičių rankiniu būdu valdomas režimas;
  • 2-9 pavaros – visiškai automatinis režimas, intervalų modeliai nenuspėjami, taip imituojamas realistiškas oralinio pojūtis. Galėsite valdyti esamus nustatymus bet kuriuo metu, norėdamas individualiai prisitaikyti intensyvumą ir greitį. Tai ypač naudinga, jei norėsite patirti orgazmą greitai ar norėsite sulaikyti ejakuliaciją, kad galėtumėte ilgiau pasimėgauti stimuliacija – tada masturbatorius automatiškai pereina prie pirmosios pavaros funkcijos, taip išlaikydamas jūsų norimą intensyvumą iki laimingos pabaigos! 

Naujoje versijoje patobulinta ne tik išorė bei funkcijos, tačiau ir žaisliuko vidus: dabar jo viduje rasite stimuliuojančius gumbelius, taip pat rinkinyje rasite „Tight Fit“ įdėklą, kuris ypač priglunda prie penio ir suteikia dar malonesnius pojūčius. 

Žaisliukas valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, tad valdymas bus itin patogus.

Rekomenduojama naudoti su lubrikantu.

Pakuotėje rasite:

  1. Nuotolinio valdymo pultą;
  2. Automobilio adapterį;
  3. 20 ml vandens pagrindo lubrikantą;
  4. Juodą filtrą;
  5. AC adapterį su europiniu elektros kištuku.

Medžiaga: ABS, PVC, TPE, PP

Bendras ilgis: 26,3 cm

Įterpimo gylis: 11 cm

Rankovės ilgis: 15,7 cm

Skersmuo: 2,5 cm (tamprus)

Spalva: juoda, raudona

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.