Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Virtual Blowbot Stroker

Prekės ženklas: Pornhub
0 atsiliepimų
149.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Kai kalbama apie suaugusiųjų malonumą, Pornhub žino, ką mėgsta žmonės. Šis brandas pristato aukščiausios klasės suaugusiųjų žaisliukų kolekciją, kurią sukūrė malonumo mėgėjai. „Pornhub Toys“ serija apima visas populiarias produktų kategorijas, įskaitant kaiščius, masturbatorius, žiedus, vibratorius, vergovės reikmenis ir kt. Pagaminta iš kokybiškų medžiagų ir yra šiuolaikiškos, madingos išvaizdos. Šis pavadinimas turi greitą prekės ženklo pripažinimą.

Pažangių technologijų dėka sukurtas gaminys - masturbatorius, kuris yra diskretiško dizaino, cilindre patalpinta silikoninė, mova, ji minkšta, elastinga ir itin švelni, dėl to užtikrina realistiškus bei stogą raunančius pojūčius! Viduje dengtas stimuliuojančiais gumbeliais, suteikiančiais intensyvų jaudinimą. "Virtual Blowbot Stroker“ valdomas dviem būdais:

  • automatinis - naudojama „Bluetooth“ ryšio technologija, kurios dėka atsiveria beveik neribotos masturbacijos galimybės. Išmanieji žaisliukai turi specialius jutiklius, kurie perduoda pulsacijas realiu laiku, taip galėsite jausti, kaip Jūsų antroji pusė atsiliepia į stimuliaciją ir ją kontroliuoja. Mėgaukitės realistišku seksu, nepaisydami Jus skiriančio atstumo;
  • rankinis - valdomas ant cilindro esančiais mygtukais, kurie jautrūs prisilietimams. Galėsite pasirinkti Jums labiausiai patinkančią intensyvumo ir vibracijos kombinaciją, kurių yra net 7. Valdymas paprastas - braukite pirštais per mygtukus ir mėgaukitės pojūčiais.

Masturbatoriaus savybės:

  • galimybė mėgautis seksu per atstumą;
  • susijungia su visais „KIIROO“ sekso žaislais;
  • naudojamas kaip tradicinis masturbatorius;
  • prisijungia prie saugios virtualios realybės platformos;
  • susinchronizuoja su tam tikrais „Pornhub“ svetainėje esančiais erotiniais vaizdo įrašais ir pagal tai juda.

FeelConnect platforma:

  • visi „KIIROO“ įrenginiai naudojami tik su oficialiomis programėlėmis: „FeelConnect“ ir „FeelVR“;
  • siekiant suteikti Jums galimybę mėgautis naujais pojūčiais šios programėlės yra nuolat atnaujinamos ir tobulinamos;
  • suteikiama prieiga prie www.feelme.com svetainės, joje gausi vaizdo įrašų videoteka, virtualios realybės filmai suaugusiems ir galimybė pabendrauti su modeliais;
  • www.kiiroo.com - oficiali svetainė, kurioje galėsite saugiai sujungti „Virtual Blowbot Stroker“ su norimu sekso žaislu ir Jus skiriantis atstumas taps tik žodžiu. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Priežiūra: po naudojimo masturbatoriaus movą nuplaukite šiltu vandeniu ir muilu, po to dezinfekuokite antibakteriniu sekso žaislų valikliu. Palikite išdžiūti.

Medžiaga: silikonas / ABS plastikas

Bendras ilgis: 22,2 cm

Įterpimo gylis: 19 cm

Skersmuo: 2,8 cm

Vibracija: 7 programos

Įkraunamas USB jungtimi

Įkrovimo laikas: 4-6 valandos

Veikimo laikas: iki 1 valandos

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.