Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius Wonderful

Prekės ženklas: You2toys
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Diskretiško dizaino masturbatorius, kuris savo viduje slepia itin daug malonumo! Kompaktiškas dėklas, patogus laikyti rankoje, ant jo viršaus valdymo mygtukas, kuris leis lengvai ir paprastai kontroliuoti Jūsų žaisliuką. Viduje slepiasi besisukanti mova, kuri puošta stimuliuojančiais taškeliais. Įjungimo / išjungimo mygtukas ant dėklo viršaus aktyvuoja 7 sukimosi lygius, kurie Jus nuves į malonumų viršūnę. Taškuotas tunelis suteiks Jums specialius pojūčius, kurie sukurs nepamirštamą patirtį. 7 vibracijos lygiai indikuoti skirtingomis spalvomis ant valdymo mygtuko. Mova gali būti išimta ir lengvai valoma bei prižiūrima. Išbandykite kvapą gniaužiančius pojūčius, kuriuos gali suteikti tik šis žaisliukas! 

Medžiaga: TPE / ABS

Bendras ilgis: 28 cm

Įterpimo gylis: 11 cm

Vidinis skersmuo: 4 cm

Funkcijos: 7 sukimosi lygiai

Baterijos: 4 x AAA (nepridedamos)

Spalva: pilka

Svoris: 708 g

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.