Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Masturbatorius ZOLO Stroke Meister

Prekės ženklas: ZOLO
0 atsiliepimų
59.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Zolo kolekcijos masturbatorius skirtas tik rimtiems vyrams! Patirkite nepakartojamus, dar neregėtus pojūčius su šiuo nuostabiai patvariu, spaudžiamu, stimuliuojančiu masturbatoriumi.

Diskretus, spaudžiamas masturbatorius turi dvejus spaudžiamus padelius iš abiejų korpuso pusių norimam tvirtumui pakeisti.  Masturbatoriaus viduje rasite tvirtą, stimuliuojančią, daugiasluoksnę skaidrios spalvos movą, kuri paslėpta diskretiškame juodame dėkle, apgaubta guma, kad Jums neslystų iš rankų ir nesukeltų diskomforto.

Juodos spalvos masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės, kūnui saugių medžiagų. Masturbatorius labai patogus, jį lengva valyti, tereikia atidaryti dėklą ir tiesiog šiltu muiluotu vandeniu jį išplauti. 

Rekomenduojama naudoti su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: ABS, TPR
Spalva: juoda
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.