Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Menstruacinės taurelės Feel Secure (skaidrios)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
14.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Daugkartinio naudojimo menstruacinės taurelės su žuvytės uodegėlės formos ištraukimo virvele. Minkštas, lankstus, saugus kūnui silikonas, lengvas įdėjimas ir išėmimas, diskretiškas dizainas.

Šiuolaikiška alternatyva brangiam tradicinių priemonių pirkimui. Leidžia visoms dailiosios lyties atstovėms, kurios išgyvena šį  laikotarpį mėgautis aukščiausiu komfortu.

Taurelės pagamintos iš medicininio lygio silikono, kuris juda kartu su kūnu, kai jį dėvite visą dieną (iki 12 valandų). Visiškai higieniškos ir 100% saugios kūnui, neturės įtakos Jūsų intymiausios vietos PH balansui ar natūraliems skysčiams. Rinkinyje yra dvi skirtingos talpos menstruacinės taurėlės - 15 ir 20 ml, todėl jos tinkamos tiek gausioms, tiek negausioms menstruacijoms.

Menstruacinės taurelės yra ne tik patogios, bet ir labai lengvai įdedamos ir išimamos. Paprasčiausiai sulenkite lanksčią taurelę, kad ją įdėtumėte, ji viduje išsiskleis ir įsitvirtins, o kai būsite pasirengusi išimti, lengvai patraukite žiedą. 

Menstruacinės taurelės gali būti pakartotinai naudojamos kelerius metus. Po kiekvieno naudojimo jas paprasčiausiai panardinkite į verdantį vandenį, kad išvalytumėte, dezinfekuokite antibakteriniu sekso žaislų valikliu, nuvalykite ir padėkite į laikymui skirtą vietą.

Lengvesniam įdėjimui rekomenduojame naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Savybės:

Pagaminta iš medicininio lygio silikono
Daugkartinio naudojimo
Nešiojama iki 12 valandų
Lengva įdėti ir išimti
Pridedami 2 dydžiai - 15 ir 20 ml
Tinka pradedančiosioms

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.