Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Mini vibratorius Hidden Pleasures (juodas)

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
53.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Plonas, stilingas ir pasiruošęs Jūsų seksualiniam nuotykiui sekso žaisliukas! Diskretiškas, keliones mėgstantis mini vibratorius, apie kurį svajojote. Mėgaukitės viso kūno malonumu keliaudami, tiesiog įkišdami galingą mini vibratorių į savo rankinę ir įkaitindami miegamojo atmosferą, kai tik to prireiks. Norėdami įjungti / išjungti palaikykite įspaudę mygtuką, esantį apačioje, 3 sekundes. Spustelėdami tą patį mygtuką pakeisite vibracijos funkcijas, kurių yra net 10. Vibracija, pulsacija ir eskalacija - funkcijos, kurios suteiks ne vieną orgazmą! Šis įvairialypis mini vibratorius yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems ar erotikos žinovams. Nesvarbu, ar norite paįvairinti savo sekso žaislų kolekciją, ar įsijausti į jausmingą solo partiją, šis mini vibratorius yra pasiruošęs bet kam. Itin plonas korpusas yra sukurtas tam, kad būtų užtikrinta galinga, tiksli stimuliacija norimoje zonoje.

Įkraunamas, dėl to kur kas ilgaamžiškesnis ir galingesnis nei baterijomis varomi vibratoriai. LED indikatorius mirksi, kol žaisliukas kraunasi, o kai visiškai įkrautas - šviečia tolygiai. Turi įkrovimo dėklą. Tylaus veikimo, atsparus vandens purslams, turi užrakinimo funkciją saugioms kelionėms. Integruotas atminties lustas, kuris įsimena paskutinę Jūsų žaidimų sesiją. Kitą kartą įsijungusi galėsite prisiminti kaip Jums buvo smagu praėjusį kartą.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: ABS plastikas

Visas ilgis: 10,75 cm

Skersmuo: 0,75 cm

Funkcijos: 10 vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos funkcijų 

Įkraunamas USB jungtimi, turi įkrovimo dėklą

Įkrovimo laikas: 1 h

Veikimo laikas: 45 minutės maksimaliu greičiu, 1,5 valandos minimaliu greičiu

LED idikatorius: kai šviesa mirksi - kraunasi, kai šviečia nepertraukiamai - įkrauta

Atsparus vandeniui

Integruotas atminties lustas, įsimena paskutinę naudotą funkciją

Užrakinimo funkcija

Spalva: juoda

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.