Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Multifunkcinis vibratorius Palm Springs Pleaser

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
64.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Prabangaus dizaino, labai lankstus vibratorius, kuris padės išpildyti visas Jūsų seksualines svajones.

Ypatinga šio žaisliuko savybė – didelis lankstumas, o sulenktas jis išlaiko savo formą, todėl kas kartą juo naudojantis galėsite pritaikyti žaisliuką pagal savo kūną. 

Žaisliukas pagamintas iš švelnaus silikono, kuris greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, yra bekvapis, nekaupia bakterijų.

Banguotos formos vibratorius lenkiasi įvairiomis kryptimis, jo viduje įtaisytas galingas variklis, kuris turi 10 vibracijos režimų. Taip pat jame yra ypatinga „Power Boost“ funkcija, kurią įjungus iš karto aktyvinsite patį galingiausią režimą. Vibratorius tiks tiek G-taško, tiek klitorio masažui, taip pat jis tilps į kelnaites.

Valdomas vos kelių mygtukų paspaudimu, turi užrakinimo funkciją, įkraunamas USB jungtimi per 2,5 valandos, atsparus vandeniui, tad galėsite mėgautis vonioje ar duše.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 15,25 cm

Skersmuo: 3,75 cm

Vibracija: 10 režimų

Atsparus vandeniui, įkraunamas USB jungtimi

Spalva: žydra
 

 

 

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.