Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Oralinio sekso žaislas Sqweel 2 (Juodas)

3 atsiliepimai
4.83 3
49.95 € 39.96 €
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Geriausias pasaulyje oralinio sekso stimuliatorius moterims Sqweel patobulėjo ir štai prieš jus naujausias ir tobuliausias prietaisėlis oraliniam malonumui!

10 besisukančių silikoninių liežuvėlių, 3 galingi greičio nustatymai, 30% galingesnis nei jo pirmtakas, besisukantis į abi puses, bei frikcijų modulis nesibaigiantiems orgazmams - tai didžiausi šio sex žaisliuko privalumai.

Nėra kito tokio prietaiso sukurto specialiai oraliniam malonumui, o, svarbiausia, moterų oraliniam malonumui. Vos tik atsiradusi pirmoji Sqweel versija turėjo milijonus gerbėjų, tačiau kūrėjai, atsižvelgę į daugybės patenkintų pirkėjų komentarus, patobulino savo prekę ir dabar joks kitas žaislas nesuteiks kokybiškesnio kunilingo nei šis!

Sqweel 2 dėl savo konstrukcijos yra itin lengvai valomas. Jums prireiks šilto vandens, bealiejo muilo arba sekso žaisliukų valiklio, po to palikite natūraliai nudžiūti.

Jei abejojate ar šis oralinio sekso žaisliukas Jums, siūlome paskaityti mūsų klientės pirmąjį atsiliepimą (su foto) "Oralinio sekso virtuozas Sqweel 2 nepaliks abejingų ir nepatenkintų".

Citata iš COSMOPOLITAN "Sqweel2 suteikia tokį realistišką puikaus oralinio sekso pojūtį, kad atrodo, jog įsimylėjau... Po jo darbo lieki net pridususi nuo puikių orgazmų".

Mūsų pastaba: būtinai reikia vandens pagrindo lubrikanto.

Reklaminis Sqweel 2 klipas:

 

 

Frikcijų modulio (natūralių liežuvio judesių atkartojimo) demonstracija:

 

Baterijos: 3xAAA (nepridedamos)

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Reiketu pabandyti su drauge gal ir analui tiktu
      aras
    • as sukombinavau vibratoriu su situo zaisliuku :D aisku sunku vienu metu intensyviai judint vibriuka ir laikyti sita, kai is malonumo net tirpsta kojos ir rankos.. bet orgazma per kokias 2 minutes pasiekiau, o paskui dar pakartojau :DDD kažkas toookio! rekomenduoju
      jurga
    • Ketvirtadieni uzsisakiau, penktadieni gavau ir po savaitgalio linksmybiu kartu su siuo sex zaisliuku atsakingai pareiskiu: jis ispilde visus mano lukescius, tai puiki priemone moterims, daug geriau nei vibratoriai, todel rekomenduiju

      del lubrikanto - nusipirkite jo kuo didesne talpa, nes kuo daugiau lubrikanto, tuo slapesnis orgazmas. Be lubriko manau butu problemu
      Berta
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.