Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Pančių rinkinys Lažas

Prekės ženklas: Bad Kitty
0 atsiliepimų
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Klasikinio dizaino pančių rinkinys porelėms, nemėgstančioms monotoniško sekso. Išorėje dirbtinė oda, dekoruota išraižymais, o viduje paminkštinimai, kurie suteikia komfortą, visa tai sukuria puikaus įvaizdžio ir patogumo balansą. Rinkinyje yra:

  • antkaklis, idealiai apgaubiantis kaklą, susegamas prilimpančiomis juostelėmis. D formos žiedas skirtas karabinui, kuriuo pritvirtinamas pavadėlis, leidžiantis dar labiau įsijausti į vergovės žaidimus. Antkaklio matmenys: 5 x 44 cm. Pavadėlio ilgis: 106 cm;
  • antrankiai, maloniai priglundantys prie riešų, susegami prilimpančiomis juostelėmis. Prie jų D formos žiedai skirti karabinams, kuriais prisegama juostelė, sujungianti antrankius tarpusavyje. Antrankių matmenys: 7 x 24 cm. Juostelės ilgis: 9 cm.

Medžiaga: poliuretanas

Spalva: juoda / auksinė

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.