Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!

Penio didinimo prietaisas AndroPenis Gold

2 atsiliepimai
2.50 2
229.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas
Jums taip pat pravers

Prekės aprašymas

Kasmet apie 10 tūkstančių vyrų sėkmingai pagerina savo ir savo partnerių lytinio gyvenimo kokybę. Dabar ir tu gali praplėsti savo seksualines galimybes ir tapti nepamirštamu seksualiniu partneriu! Jungtinėse Amerikos Valstijose ir ES AndroPenis Gold yra pripažintas kaip visiškai saugus sveikatai individualaus naudojimo medicininis prietaisas.

AndroPenis Gold - tai vienas efektyviausių moksliškai patvirtintų penio didinimo būdų.

Tesingai naudojant prietaisą, įmanoma pailginti varpą iki 4 cm, jos apimtį padidinti iki 1 cm ir ištiesinti penį. Rekomenduojama nešioti kiekvieną dieną nuo 4 iki 9 valandų, ant ramybės būsenoje esančio penio. Nešioti apie 4 - 9 mėnesius, priklausomai nuo norimo pasiekti rezultato. Aparatas veikia tempimo principu, kurio metu formuojasi naujos ląstelės, užauga nauja odos masė, penio matmenys padidėja kas mėnesį apie 0.5 cm. Prietaisas yra patogus ir lengvai uždedamas bei nuimamas, tad galite jį nepastebimai nešioti kur tik panorėsite, sėdint ar vaikštant. Pagerinkite savo gyvenimo kokybę ir atsikratykite kompleksų visiems laikams!

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    • Procesas ilgas, bet tikrai veiksminga! Ilga laika kopleksavau, kol neisbandziau sito prietaiso. Aisku, reikia pasistengt, nepamirst kasdien uzsidet ir nesiot, kartais siek tiek vargina, bet rezultatas viska atpirko - +5 cm.
      Martynas
    • Negalvojau, kad pirksiu... bet nusibodo tas pompas pumpuot kas kart... tai nusipirkau ir nesigailiu. Nesioju jau 7menesi ir ka... jau 2cm yra, o storis pana sako jaucia ir padidejo. Nors kartais nepatogu buna ar pamirsti uzsideti, bet vertas daiktas pinigu.
      Verta Jonas
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.