Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio pompa Bathmate Hercules Hydropump (raudona)

Prekės ženklas: Bathmate
0 atsiliepimų
79.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Penio pompa Bathmate Hercules Hydropump – išskirtinio poveikio vakuuminė pompa, kuri padidina penį, sustiprina potenciją ir tuo pačiu pagerina sekso kokybę. Vandens pompa tinkama ir penio formos korekcijai.

Tai yra Anglijoje pagamintas produktas, kliniškai ištirtas urologijos klinikoje. Garsus gamintojas Ultramax garantuoja, kad po reguliaraus pompos naudojimo, 10 mėnesių laikotarpyje, penis padidės net 3 cm!

Veikia vandens pagrindu, todėl Jums nereikės jaudintis dėl lubrikanto. Tylaus veikimo, todėl prieš lytinį aktą, galėsite ramiai ir tyliai pasinaudoti penio pompa vonioje.

Naudojimo principas: Pripildykite vonią šiltu vandeniu ir pagulėkite 3-5 min. Leiskite kūnui atsipalaiduoti, panardinkite penio pompą po vandeniu ir įveskite varpą. Prispauskite penio pompą prie varpos ir sukimosi judesiais palaukite, kol susidarys vakuumas. Palengva pumpuokite, reguliuodami slėgį vožtuvu, esančiu pompos gale. Vandens perteklius lengvai pasišalina spustelėjus vožtuvą. Per vieną seansą pompą naudokite 15-20 min.

Dėmesio! Nepradėkite naudoti penio pompos, kol Jūsų kūnas nėra visiškai atsipalaidavęs. Nenaudokite penio pompos jeigu jaučiate skausmą penio srityje.

Spalva: Raudona

Valymui naudokite specialias Bathmate penio pompų valymo tabletes.

Bendras ilgis 21 cm, cilindro ilgis 15 cm, skersmuo 4,8 cm.

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.