Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio pompa Mojo Zero Gravity

Prekės ženklas: Mojo
0 atsiliepimų
42.00 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Jei ieškojote paprasto ir efektyvaus būdo padidinti savo varpą, Mojo Zero Gravity penio pompa yra žaisliukas, kurio Jums reikia. Ši prabangi penio pompa vyrams gali padėti padidinti varpą, sustiprinti ir prailginti erekciją, kuria Jūs ir Jūsų partnerė galės mėgautis.

Modernaus dizaino, tvirtas cilindras su matavimo skale išorėje leis stebėti kaip kinta matmenys. Prie pompos cilindro pritvirtinama žarna su pumpavimo prietaisu, turinčiu greito oro atleidimo sklendę. Išorėje silikoninė mova, kuri apgaubs penį, neleis išeiti orui, jei patepsite ją lubrikantu susidarys dar stipresnis vakuumas, nes pompa labiau priglus prie odos.

Pompa lengvai naudojama, vos pradėjus pumpuoti į penį pradeda plūsti kraujas, stimuliuojami audiniai ir raumenys, skatinamas augimas ir plėtimasis. Siekiant geriausių rezultatų, rekomenduojama kasdien naudoti. Pumpavimas negali kelti diskomforto, jei jaučiate nemalonius pojūčius - nutraukite treniruotę. 

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantu.

Medžiaga: silikonas / ABS

Ilgis: 21,5 cm

Skersmuo: 6,25 cm

Spalva: juoda

Atspari vandeniui

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.