Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedas – analinis kaištis Double Penetrator

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų
74.99 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Labai naudingas žaisliukas, kuris padės prailginti aktą ir ilgiau mėgautis malonumu! Pagamintas iš švelnaus silikono, kuris greitai prisitaiko prie kūno temperatūros, sušyla, ant jo nesikaupia bakterijos, lengva valyti bei prižiūrėti, jis bekvapis, nesukelia alergijos. Žiedas sustiprins erekciją, prailgins lytinį aktą, o analinis kaištis, sudarytas iš burbulų, suteiks analinį malonumą partnerei. Dvigubas malonumas! Žaisliukas vibruojantis, galėsite rinktis net iš 20 skirtingų ir galingų vibracijos, pulsacijos ir eskalacijos režimų, valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, todėl valdymas tampa itin patogus. Kontroliuokite vibraciją pati arba perleiskite kontrolę partneriui. Be to, žaisliukas yra atsparus vandeniui, todėl žaisti galėsite ne tik miegamajame, bet ir duše ar vonioje! Veikia ypač tyliai. 

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.

Medžiaga: silikonas

Kaiščio ilgis: 12,7 cm

Penio žiedo skersmuo: 4,2 cm

Vibracija: 20 režimų

Baterijos: pridedamos

Nuotolinis valdymas iki 25 pėdų atstumu

Tylus

Atsparus vandeniui

Spalva: juoda
 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.