Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio žiedų rinkinys Potencialas

Prekės ženklas: Pipedream
0 atsiliepimų

Prekės aprašymas

Tvirta erekcija, ilgai trunkantis lytinis aktas ir stogą raunantys orgazmai! Pratęskite intymius žaidimus kur kas ilgiau nei iki šiol, naudodamį šį penio žiedų rinkinuką. Pagaminti iš silikono, ši medžiaga greitai sušyla, prisitaiko prie kūno temperatūros, nesukelia alergijų, neturi jokio kvapo. Žiedai įmantraus dizaino, su daugybe apipjaustytų kampelių, kurie akto metu stimuliuos Jūsų damą. Tamprūs ir tvirti, todėl prisitaiko prie penio apimčių ir užlaiko kraują, neleidžia jam per greitai plūsti iš varpos. 3 skirtingi dydžiai, galite dėvėti atskirai arba visus iš karto.

Rekomenduojama naudoti kartu su lubrikantais, valyti specialiu antibakteriniu sekso žaislų valikliu.

Medžiaga: silikonas 

Žiedų skersmuo: 2,5 cm / 3 cm / 3,5 cm

Spalva: juoda

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.