Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Penio užmovas Pleasure

Prekės ženklas: CalExotics
0 atsiliepimų
11.95 € Nori pigiau?

Prekės aprašymas

Storas, elastingas, atviru galu penio užmovas su malonumo šereliais. Jis tvirtai apgaubia Jūsų malonumo įrankį, kad padidintų jo apimtis, ilgį ir malonumą partnerei. Koj Jūs jaudinate savo mylimąją padidinta apimtimi ir stimuliuojančiais šereliais, specialus žiedas palaiko tvirtesnę erekciją, leidžia ilgiau tęsti lytinį aktą, o atviras galas nesumažina Jums pojūčių. Ypatingai elastinga medžiaga prisitaiko prie penio dydžio. Pagamintas iš higieniškos TPE medžiagos, ji saugi kūnui, be kvapo ir be ftalatų, kad Jūsų jautriausios vietos būtų laimingos ir sveikos.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir antibakteriniu valikliu.

Medžiaga: TPE

Ilgis: 11,5 cm

Skersmuo: 3,75 cm

Spalva: pilka

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.