Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Porų vibratorius Satisfyer Double Joy (baltas)

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
59.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Porų vibratorius pagamintas iš aukštos kokybės medicininio silikono, ant jo paviršiaus nesikaupia bakterijos, jis greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, taip pat šią medžiagą itin lengva prižiūrėti. Jo dizainas yra ergonomiškas, lankstus, puikiai tinkantis abiejų partnerių malonumui. Jis turi du variklius, užtikrinančius intymias akimirkas kartu, stimuliuodamas klitorį, G tašką ir penį.

Galėsite pritaikyti savo vibracijas, dalytis jomis su daugiau vartotojų, naudoti mobilųjį mikrofoną, kad aplinkos triukšmas virstų vibracija. Dėl to taip pat galite naudoti mėgstamas dainas kaip vibracijos elementus. Atraskite „Haptic“ programavimą, individualiai reguliuojamas vibracijos programas, judesio aptikimą ar ryšį su daugiau žaislų. Žaisliukas taip pat turi galingą vibraciją ir galimybę ją valdyti naudojant savo mobilųjį APP, kuris veikia kaip nuotolinio valdymo pultas. Suderinamas su visais išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais, „Apple“ laikrodžiais ir „Android“ sistemomis. 

Aukščiausio lygio stimuliacija abiem partneriams – jis turi du galingus variklius, išdėstytus abiejuose žaisliuko galuose. Platesnė vibratoriaus dalis lieka išorėje ir stimuliuoja partnerės klitorį, o siauroji įterpiama į vaginą, todėl sekso metu abu partneriai jaučia žaisliuko teikiamą malonumą. Lankstus pagrindas užtikrina abiejų partnerių komfortą. Šis mažylis siūlo jums net 10 vibracijos režimų ir nors žaisliukas tikrai galingas, jo veikimas ypač tylus ir diskretiškas. Vibratorius visiškai atsparus vandeniui, o tai reiškia, kad mėgautis galėsite ir vandenyje, taip pat jis įkraunamas magnetine USB jungtimi, dėl to jis kur kas galingesnis ir ilgaamžiškesnis nei baterijomis varomi vibratoriai.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas

Ilgis: 9 cm

Skersmuo: 4,2 cm

Vibracija: 10 režimų

Valdomas išmaniaja programėle

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Tylaus veikimo

Spalva: balta

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.