Prekė sėkmingai patalpinta į krepšelį!
Šiuo metu prekės neturime. Pranešti, kai bus?

Porų vibratorius Satisfyer Double Whale

Prekės ženklas: Satisfyer
0 atsiliepimų
29.95 € Nori pigiau?
Nemokamas pristatymas

Prekės aprašymas

Jei ieškote sekso žaisliuko, kuris abiems partneriams suteiktų papildomą stimuliaciją sueities metu - šis daikčiukas yra būtent tai, ko Jums reikia! Klasikinio dizaino porų vibratorius, kuris patiks visiems, pasiilgusiems naujovių miegamajame. Pagamintas iš saugaus ir švelnaus medicininio silikono, ant jo paviršiaus nesikaupia bakterijos, jis greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros, taip pat šią medžiagą itin lengva prižiūrėti.

"Satisfyer Double Whale" užtikrins aukščiausio lygio stimuliaciją abiems partneriams – jis turi du galingus variklius, išdėstytus abiejuose žaisliuko galuose. Platesnė vibratoriaus dalis lieka išorėje ir stimuliuoja partnerės klitorį, o siauroji įterpiama į vaginą, todėl sekso metu abu partneriai jaučia žaisliuko teikiamą malonumą. Lankstus pagrindas užtikrina abiejų partnerių komfortą. Šis mažylis siūlo jums net 11 vibracijos režimų ir nors žaisliukas tikrai galingas, jo veikimas ypač tylus ir diskretiškas. 

Žaisliukas valdomas mygtuku, esančiu ant jo, tas pats mygtukas įjungia / išjungia ir keičia funkcijas. Nepamirškite, jog šis vibratorius visiškai atsparus vandeniui, o tai reiškia, kad mėgautis galėsite ir vandenyje, taip pat jis įkraunamas USB jungtimi.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu ir valyti specialiu sekso žaislams skirtu valikliu.

Medžiaga: silikonas, ABS

Ilgis: 8,7 cm

Skersmuo: 3,4 cm

Vibracija: 11 režimų

Įkraunamas USB jungtimi

Atsparus vandeniui

Tylaus veikimo

Spalva: mėlyna

 

 

 

Prekės atsiliepimai

Parašykite savo atsiliepimą
  • Įvertinimas*
    Apie mus

    Mūsų erotinių prekių parduotuvė išsiskiria ne tik tuo, jog bene pirmieji Lietuvoje pradėjome siūlyti sekso prekes mažomis kainomis, bet ir tuo, kad pirmieji supratome, jog apsipirkti sekso reikmenų parduotuvėje gali būti greita ir paprasta, ir tai galima padaryti visiškai anonimiškai! Mes dalyvaujame įvairiose sekso prekių parodose ir erotines prekes perkame tiesiai iš gamintojų! Tai leidžia pasiūlyti tik originalius meilės žaislus Jūsų santykių paįvairinimui.

    El. parduotuvė prekės.suaugusiems.lt buvo sukurta atsižvelgiant į vartotojų poreikius, o asortimentas parinktas atsižvelgiant į Jūsų pageidavimus. Pirkėjams nuolat siūloma iki 2000 skirtingų sekso prekių bei seksualių apatinių.